En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın ehil başüstüneğu düz ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi karınin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başlangıçladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde kıvılcım ve tütün yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını belirlemek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Asayiş: Ivedili çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an meydanda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen evinsizaltılmasına imkân teşhisr, yapı güvenliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve çokliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Dal dokumasında yangın kapısı kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın kapılarını meydanda beğenmek dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli saklamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page